Napsali nám

 

Přečtěte si co o nás napsali na webu.

http://www.trendy-living.cz/aktuality/woodfire-splnte-si-svuj-sen-o-peceni/

Dobrý deň p. Pánková a pán Pánek,

Chcel by som Vás predovšetkým pozdraviť a poslať Vám spätnú väzbu o Vašom výrobku, ktorý som si u Vás zakúpil. Pec som postavil bez akýchkoľvek problémov. Návod bol veľmi nápomocný a tých pár vecí čo som si nebol istý Ste mi super vysvetlili cez telefón. Veľmi Vám za to ďakujem.

Pec je bezpochyby veľkým prínosom do mojich kulinárskych záľub. Od prvého zakúrenia dňa 23.9.2017 som nepoužil konvenčnú pec, pritom pečiem minimálne 2-3 krát do týždňa. Doteraz všetky jedlá a výrobky boli nad očakávanie chutné a minimálne o polovicu času rýchlejšie urobné ako v konvenčnej peci. Využitie pece je neskutočné a skôr máme problém čo ešte rýchlo upiecť nakoľko je v peci aj po 3 rôznych pečeniach stále teplota medzi 200-250 stupňov a ráno vždy okolo 100 stupňov. Absolútne dokonalé boli 2 marínované kačice pečené naraz, ktoré sa upiekli za neuveriteľnú 1 a pol hodinu. O chlebe, pizzi a domácich koláčoch nemusím ani hovoriť.

Takže Vám aj touto cestou dakujem, že ste má motivovali kupiť si vašu pec aj keď to nie je určite lacná záležitosť.

V prílohe Vám posielam niekoľko fotiek pece, fotky kváskových 3 chlebíkov hmotnosti 900g, 1100g a 1550g ktoré som robil naraz a teraz som ich vytiahol z pece (škoda, že nemôžem poslať vôňu) a fotku zo včerajšej špecialitky, ktorú má u nás rád hádam každý kto to jedol – voláme to bruschetta aj keď to je skôr niečo medzi pizzou na plechu a podpecníkom. Vo Vašej peci som to robil včera prvýkrát a výsledok bol skvelý. Hlavne, že sa vmestia 2 plechy naraz, čo je nesmiernou výhodou pece Venus oproti menším peciam.

Takže v prílohe posielam spomínané fotky.

Ešte raz Vám ďakujem a spolu s manželkou Vám prajeme krásne prežitie prichádzajúcich vianočných sviatkov a veľa  úspechov v predaji Vaších pecí.

Tibor Koubek

 

Dobrý deň

Celý víkend som piekol v peci:
1) pečené koleno – mimoriadne sa mi vydarilo
2) chlieb – s chlebom mi to moc nejde – buď urobím riedke cesto a chlieb sa mi roztečie, alebo urobím husté cesto a chlieb síce drží tvar, ale je príliš hutný a suchý po dopečení…
3) steaky na panvici
4) piekol som celého moriaka – pri teplote cca 170 na dvierkach  (210 vo vnútri) 4 hodiny – 3 hodiny v liatinovom pekáči + 1 hodinu odokrytý s dymom z pahreby a výsledok bol fenomenálny – aj susedia veľmi chválili… (pec som vykúril v sobotu neskoro večer, aby som mal ráno ideálnu teplotu).
S pecou som zatiaľ veľmi spokojný – všetko je veľmi chutné, len to chce veľa trpezlivosti počkať na správnu teplotu.
S pozdravom
MS

 

Vážení manželé Pánkovi,

v příloze tohoto emailu Vám zasíláme pár fotografií pece, kterou jsme u 
vás vloni na jaře zakoupili. Používáme ji sice již přesně rok, ale 
neměli jsme hotové celé její okolí, takže fotky zasíláme až nyní a možná 
se v něčem stanou inspirací i pro další zákazníky a možná v něčem i pro 
vás. Jinak moc děkujeme za rady využité při realizaci i používání pece, 
protože bez nich by bylo vše složitější.

Pec slouží perfektně a věřte, že u nás rozhodně nezahálí . Mezi výstupem 
komínku a portálem se sice objevily dvě vlásenkové trhlinky, ale to 
bereme jako normální projev používání, takže vše je zatím opravdu bez 
chyby a jak pizza či focacca nebo pečivo včetně chleba, tak maso i 
zelenina připravené v peci jsou bezkonkurenční a všem chutnají .

S přátelským pozdravem Miroslava a Jaroslav K. Louny

Doobrý den, tak asi po vice než roce podávám info o pečeni chleba, že nezahálíme a vesele pečeme. Dnes se obzvláště povedlo – celkem asi 10 kg  chleba cibuláče  se zrníčkama  slunečnice a dýně , celozrnný.  Pec peče opravdu dobře celkově, není rozdíl v předu či vzadu nebo uprostřed , klenba je super, vyhřeje pec bez rozdílu místa a to je důležitý.

s pozdravem  J. ze Smiřic

 

Dobrý den, Pánkovi,

po prvním seznámení a ,,otrkání se” s provozem pece, kdy první zatápění trvalo nekonečně dlouho, kdy první pizza byla spíše shrnutým kusem těsta s nějakou oblohou a první chléb byl spíše placka, a první kus masa měl trochu tmavší barvu /mně osobně to vůbec nevadilo/,
tak po vyladění těchto ,,drobností” a získání jisté praxe s provozem pece, máme potřebu Vám poděkovat za nové chuťové zážitky a možnosti trávit krásné chvíle u pece.
Tedy ještě je před námi moc práce, pec už má další jiné umístění, pergola zčásti opět předělána, máme objednanou mozaiku na obložení pece, atd., bohužel největší limit je čas na dokončení všeho.
Pec je každý víkend v provozu a chutná vše i sousedům.

Ještě jednou děkujeme a přejeme hodně spokojených zákazníků.

Mirek a Alena V.
Dobrý den,
konečně jsem si našla chvilku a musím vám napsat, jak se nám daří pečení. je to opravdu skvělý a byl to výborný nápad si pec pořídit. už jsme pekli pizy, maso vepřové, králíka, kuřata a vše dopadlo výborně. chuť je skvělá. dokonce i první chleba se povedl a byl výborný. takže se o to více těším do důchodu, protože budu mít daleko více času a pečení si pořádně užít. v příloze je pár fotek pece a našich produktů z pece. takže ještě jednou díky za skvělou věc.

S pozdravem
Dana G.

Dobrý den Pánkovi,

dovolená Vám pomalu končí a tak mi dovolte se podělit o foto několika málo prvních nesmělých výtvorů, které jsme o minulém víkendu stihli :).

Pro Vás, jako výrobce, je i dobrou vizitkou, že při ukončení sobotního večera byla teplota pece 220°C a po 12!!! hodinách v neděli dopoledne ještě neuvěřitelných 120 °C. Stačila dvě polínka a v peci opět hořelo. Čili vše, co jsme si při osobní návštěvě řekli je na 100% pravda. Dokonce ani nebudeme v rámci letní kuchyně řešit gril. Pec nás zatím plně nadchla. Až budeme mít dokončeno okolí, zašleme foto vhodné k veřejné prezentaci.

Ještě jednou děkují N.

                           

Dobry den,
tak zase po čase Vám píšu o pečení z pece. Po čase jsem se již dopracoval k pečení téměř každou neděli. Jednu neděli peču chleba 4 ks po 1,5 kg tak že mám plnou pec, již jsem odstranil počáteční vady a zádrhele. Jednak byla vada ve špatném kvásku a také jsem se naučil ovládat teplotu v peci tak, že chleba krásně v peci nakyne na dvojnásobek a po zahradě to voní. Tuto neděli jsem pekl 14 ks tak 300 g housek posypaných semínky, pec byla taky plná, po tom buchtu a pak zapečené vločky s oříšky – to připravuje syn.
No, pokud mám napsat cca po roce zkušenosti, koupil jsem asi nejlepší věc, co kdy jsem koupil. Chleba již nekupujeme a teď začnu péci i pečivo. Pokud by mi někdo řekl před několika lety, že budu péci chleba, tak nevím, asi bych se smál. Baví mne to a tak jsem se i přes nezdar ze začátku dopracoval k vytouženému výsledku.
Pokud by nějaký zájemce o Vaší pec se chtěl podívat tady z okolí, aby nemusel až k Vám, můžete použít můj kontakt a já mu rád pec ukážu.
S pozdravem P. J. 

 

 

 

 

 

 

Dobrý den,

vím, že jsem slíbila poslat fotky, naší pece, ale nějak jsem na to v tom kalupu zapomněla, tak hned napravuji. Ještě jednou Vám moc děkujeme na inspiraci, a originalitu, jsme s pecí jedna ruka a už si bez ní naše večery nedovedeme představit.

Hezké léto ! A.  M.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dobrý den,

jako vždy, chvíli to trvalo než se to celé dokončilo, ale stojí to za to. Pec je
kvalitní záležitost. Vaříme v peci i polévky 🙂

S pozdravem Petr J.

 

Dobrý den,
chtěla jsem Vám moc poděkovat za krásnou neděli. Dobroty z pece byly báječné a setkání s Vámi a Vaším manželem pohlazením po duši.
V dnešní době není obvyklé potkat někoho, kdo dělá svoji práci s láskou, přesvědčením a hlavně poctivě. Přiznám se, že se nemohu dočkat, až se dokončí přípravné práce a pec se nainstaluje u nás 🙂
V příloze zasílám pár fotek, snad se Vám budou hodit. Z ostatních obrázků nic není, protože vyfotit našeho Lukáška v nerozmazaném stavu je téměř nadlidský výkon.
Lukša moc pozdravuje, večer před spaním se ptal, kdy k Vám zase pojedeme na návštěvu. Vysvětlovala jsem mu, že nepojedeme, že to byla jenom jedna návštěva:  ” Maminko, ale klidně tam můžeme jet jet i podruhý, mě se tam moc líbilo a můžeme tam jet brzo.”  🙂
Což je důkaz, že i on si to u Vás moc užil.
… takže ještě jednou moc děkujeme a přeji krásný start do nového týdne.
I. J.

 

Dobry den,
posilame par fotografii, jen tak ze srandy a z toho, ze mame velikou radost, ze se mnohamesicni saga projektu ” postavit pec na pizzu” na Seychelach konecne uspesne zavrsil.

Dekujeme mnohokrat za podporu, pomoc a spolupraci. Byli jste uzasni.

A pokud budete nekdy na ostrovech, stavte se na pizzu 🙂

S pozdravem za celou rodinu,

B. P.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dobrý den,
moc se omlouvám, že až teď se ozývám, ale znáte to, stále je něco důležitého a na nic není čas. Pec jsme úspěšně postavili a celé léto pečeme přes chleba, po pizzi, koláče a maso. Je to úžasné, jsem moc spokojená. Posílám Vám pár fotek, abyste viděli jak pec dopadla, pec funguje perfektně. Pokud budete mít cestu kolem nás, určitě se zastavte.
Mějte se moc hezky, J. N.